facebookpixel

Loopbaanbemiddeling

Loopbaanbemiddeling van MB-ALL. Aangezien wij heel goed begrijpen dat iedere handhaver uniek is en iedere levensfase andere eisen stelt aan de werkomgeving. Begrijpen wij ook dat niet iedere loopbaan er hetzelfde uitziet. Wij gaan met jou in gesprek om te kijken wat je tot nu toe aan kennis en ervaring hebt opgedaan, welke werkomgeving op dit moment het beste bij je past en wanneer je weer toe bent aan een volgende stap.

Hierbij komen vragen aan bod als:

  • Wil ik in een grote, een kleine of bij meerdere gemeenten aan de slag?
  • Wat zijn de verschillen, welke vaardigheden zijn daarvoor nodig, heb ik deze en wat past nu bij mij gezien de levensfase waar ik in zit?
  • Welke thema’s spelen er in de verschillende gemeenten?
  • Heb ik bijscholing nodig of wil ik mij specialiseren, bijvoorbeeld in de Drank- en horecawet?

Zodra jij eraan toe bent gaan we voor jou actief op zoek naar een nieuwe werkomgeving.

Onze gespecialiseerde recruiters en projectleiders zijn op de hoogte van de dagelijkse en actuele vraag naar BOA’s, toezichthouders en parkeercontroleurs in heel Nederland. Daarnaast spreken zij regelmatig met (potentiële) opdrachtgevers en weten ze wat er speelt in de markt en de verschillende gemeenten.

Bemiddeling van gemeente naar gemeente:

Ook als je op dit moment niet bij ons in dienst bent of als je liever direct bij een gemeente in dienst wil dan kunnen wij je bemiddelen naar een nieuwe functie die bij je past!

Wil je weten wat eventueel de mogelijkheden voor jou in de toekomst zijn? Maak nu een afspraak voor een loopbaan bemiddelingsgesprek.

 

Lees onze blogs:

Jeroen over een vermissing in de Kennemerduinen

Collega Jeroen schreef alweer zijn tweede blog over het werken in de Kennemerduinen. Ditmaal schreef hij over een vermissing met daarbij de boodschap: alles in het leven is relatief. Op zaterdag 8 juni 2019 om 09:00 uur vangt de dienst aan. De collega met wie ik de...

Lees meer

MB-ALL student Michael over zijn opleiding tot handhaver

Hoe het is om bij MB-ALL de studie handhaver domein 1 te volgen   Dag allemaal! Mijn naam is Michael Hofman 31 jaar oud en kom uit Harderwijk. Ik wil jullie graag vertellen hoe het is om aan de BOA basis opleiding (Handhaver domein 1) te beginnen via MB-ALL. Ik...

Lees meer

Eerste dienst in Kennemerduinen

Jeroen over zijn eerste dienst in de Kennemerduinen Door: Marjolein Waar we in de vorige blog nog Ruud zijn werk in Amsterdam belichtte, maken we ditkeer een uitstapje naar de Kennemerduinen. De Kennemerduinen zijn een deelgebied van Nationaal Park Zuid-Kennemerland....

Lees meer
Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76