facebookpixel

Loopbaancheck

Wij begrijpen heel goed dat iedere handhaver uniek is en iedere levensfase andere eisen stelt aan de werkomgeving. Niet iedere loopbaan ziet er hetzelfde uit. Daarom gaan wij met jou in gesprek om te kijken wat je tot nu toe aan kennis en ervaring hebt opgedaan, welke werkomgeving op dit moment het beste bij je past en of je weer toe bent aan een volgende stap.

Hierbij komen vragen aan bod als:

  • Wil jij in een grote, een kleine of bij meerdere gemeenten aan de slag?
  • Wat zijn de verschillen, welke vaardigheden zijn daarvoor nodig, heb jij deze en wat past nu bij mij gezien de levensfase waar ik in zit?
  • Welke thema’s spelen er in de verschillende gemeenten?
  • Heb ik bijscholing nodig of wil ik mij specialiseren, bijvoorbeeld in de Drank- en horecawet?

Zodra jij eraan toe bent gaan we voor jou actief op zoek naar een nieuwe werkomgeving.

Onze gespecialiseerde recruiters en projectleiders zijn op de hoogte van de dagelijkse en actuele vraag naar BOA’s, toezichthouders en parkeercontroleurs in heel Nederland. Daarnaast spreken zij regelmatig met (potentiële) opdrachtgevers en weten ze wat er speelt in de markt en de verschillende gemeenten.

Bemiddeling van gemeente naar gemeente:

Ook als je op dit moment niet bij ons in dienst bent of als je liever direct bij een gemeente in dienst wil dan kunnen wij je bemiddelen naar een nieuwe functie die bij je past!

Wil je weten wat eventueel de mogelijkheden voor jou in de toekomst zijn? Maak nu een afspraak voor een loopbaan bemiddelingsgesprek.

 

Farid El-Haouli | Projectmanager bij MB-ALL

Ik zocht als senior BOA verdieping en verbreding. Doordat ik bij MB-ALL aan de slag ging, kon ik werken bij verschillende gemeenten met verschillende verordeningen, prioriteiten en beleid. Mijn kennis van de bijzondere wetten, met name van de Drank- en Horecawet, werd toen een hoofdzaak in plaats van bijzaak.

Ik houd van nieuwe dingen aanpakken en uitbreiden. Bij MB-ALL kan dat. Inmiddels ben ik binnen de organisatie doorgegroeid tot projectmanager.

Klaar voor jouw volgende stap?

Lees onze blogs:

Investeren in de toekomst als Campus Recruiter

Investeren in de toekomst als Campus Recruiter

Karima is werkzaam als Recruiter binnen MB-ALL. Zij vertelt in haar eerste blog over haar functie en hoe Campus Recruitment bijdraagt aan het invullen van vacatures binnen de krappe arbeidsmarkt. Je loopbaan bepaal je grotendeels zelf. Dat weet ik als geen ander met...

Lees meer
Als handhaver werken in Amsterdam

Als handhaver werken in Amsterdam

Michael vertelde in zijn vorige blog over zijn ervaring met de opleiding tot handhaver. Nadat hij zijn BOA-getuigschrift behaalde ging hij aan de slag in onze dynamische hoofdstad: Amsterdam. De eerste drie weken zitten er alweer bijna op. Een mooie gelegenheid om...

Lees meer
Jeroen over een vermissing in de Kennemerduinen

Jeroen over een vermissing in de Kennemerduinen

Collega Jeroen schreef alweer zijn tweede blog over het werken in de Kennemerduinen. Ditmaal schreef hij over een vermissing met daarbij de boodschap: alles in het leven is relatief. Op zaterdag 8 juni 2019 om 09:00 uur vangt de dienst aan. De collega met wie ik de...

Lees meer
Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76