facebookpixel

18 Donderdag november 2021 |  Utrecht // Nieuwe Evenement streef datum!

Over MB-Connected

Als handhavingsspecialist van Nederland hecht MB-ALL veel waarde aan het delen van kennis. Met die kennis kun je jezelf als professional verder ontwikkelen om je nóg beter in te zetten voor de veiligheid en leefbaarheid van Nederland.

Tijdens de MB-Connected dag brengen we BOA’s, HTV studenten en teamleiders die werkzaam zijn in verschillende gemeenten en omgevingsdiensten samen om kennis op te doen en te delen. Tijdens de dag volg je interessante workshops en is er ruimte om te spreken met collega’s die werkzaam zijn in andere gemeenten.

Tussen de workshops door kun je niet alleen genieten van een goed gesprek, maar ook van lekkere hapjes en drankjes. Na afloop ontvang je een MB-ALL goodiebag en een certificaat van deelname.

Datum en hervatting MB-Connected

De volgende MB-Connected zal plaatsvinden in november 2021. Vanwege de impact die de maatregelen rondom het coronavirus hebben, hebben wij besloten conform de RIVM richtlijnen een nieuwe datum te prikken waarbij we uitgaan van de kracht van een ‘fysiek’ samenkomen, maar wel volgens de geldende regels, en onder voorbehoud natuurlijk.

 

Tickets

Via Eventbrite koop je gemakkelijk een ticket voor MB-Connected. Deze krijg je per e-mail toegestuurd. Een regulier ticket is €7,50 per persoon en €3,00 voor HTV studenten. MB-ALL collega’s kunnen gratis een ticket reserveren. 

Locatie van MB-Connected

MB-Connected vindt plaats in Utrecht. Het adres is Computerweg 6. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en op loopafstand van bushalte Computerweg.

Programma voorgaande editie

Quiz Waarnemen

André Vermeulen maakt je op speelse wijze bewust van jouw manier van waarnemen. Hij geeft je tips & tricks die je in jouw dagelijkse werkzaamheden kan gebruiken.

Workshop ondermijning

Aan welke signalen herken je ondermijning? En wat doe je als je signalen herkent? Adviseur Veiligheid Henk de Vries vertelt in zijn workshop waar je op moet letten en hoe je te werk gaat als handhaver.

Je ontvangt ook ons handige pocket signalenboekje met daarin signalen van o.a. drugsproductie, mensenhandel en witwassen.

Workshop Drank- en Horecawet

Projectleider Farid houd zich al sinds 2012 bezig met de Drank- en Horecawet. Als BOA DHW was hij werkzaam in verschillende gemeenten en inmiddels stuurt hij als projectleider MB-ALL controleurs aan. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de Drank- en Horecawet.

Doorgroeien als handhaver

Ben je benieuwd wat er mogelijk is binnen het vakgebied? Doorgroeien, specialiseren. Collega Petra van der Weijde vertelt je over de verschillende mogelijkheden die jij als handhaver hebt. 

Workshop handelen onder stress

Als handhaver kun je in een stresvolle situatie belanden. In dergelijke situaties reageer je anders dan dat je normaal zou doen. André Vermeulen zal tijdens deze workshop meer vertellen over hoe je ook in stressvolle situaties op juiste wijze kan handelen.

Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76

Great Place to Work