facebookpixel

MB-Connected

Kennis delen & netwerken voor handhavers werkzaam in domein 1.

 

14 november 2019 | 13.00 – 18.00 uur | Breukelen

Over MB-Connected

Als handhavingsspecialist van Nederland hecht MB-ALL veel waarde aan het delen van kennis. Met die kennis kun je jezelf als BOA verder ontwikkelen om je nóg beter in te zetten voor de veiligheid en leefbaarheid van Nederland.

Tijdens de MB-Connected dag brengen we BOA’s die werkzaam zijn in verschillende gemeenten en omgevingsdiensten samen om kennis op te doen en te delen. Tijdens de dag volg je workshops over waarnemen, Ondermijning, de Drank- en Horecawet en handelen onder stress en leer je meer over doorgroeien in de handhaving. Na de workshops is er een borrel met een hapje eten, waarbij er ruimte is om te netwerken met collega’s.

Tickets zijn gratis voor BOA’s die werkzaam zijn bij MB-ALL. De MB-Connected dag is bedoeld voor handhavers met een geldig getuigschrift.

Bekijk hieronder hoe deze dag eruit ziet en geef je snel op!

Planning

Quiz, workshops en meer

Quiz Waarnemen

André Vermeulen maakt je op speelse wijze bewust van jouw manier van waarnemen. Hij geeft je tips & tricks die je in jouw dagelijkse werkzaamheden kan gebruiken.

Workshop ondermijning

Aan welke signalen herken je ondermijning? En wat doe je als je signalen herkent? Adviseur Veiligheid Henk de Vries vertelt in zijn workshop waar je op moet letten en hoe je te werk gaat als handhaver.

Je ontvangt ook ons handige pocket signalenboekje met daarin signalen van o.a. drugsproductie, mensenhandel en witwassen.

Workshop Drank- en Horecawet

Projectleider Farid houd zich al sinds 2012 bezig met de Drank- en Horecawet. Als BOA DHW was hij werkzaam in verschillende gemeenten en inmiddels stuurt hij als projectleider MB-ALL controleurs aan. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de Drank- en Horecawet.

Doorgroeien als handhaver

Ben je benieuwd wat er mogelijk is binnen het vakgebied? Doorgroeien, specialiseren. Collega Petra van der Weijde vertelt je over de verschillende mogelijkheden die jij als handhaver hebt. 

Workshop handelen onder stress

Als handhaver kun je in een stresvolle situatie belanden. In dergelijke situaties reageer je anders dan dat je normaal zou doen. André Vermeulen zal tijdens deze workshop meer vertellen over hoe je ook in stressvolle situaties op juiste wijze kan handelen.

Locatie van de selectiedag

MB-Connected vindt plaats bij Restaurant de Olifant in Breukelen. Het adres is Straatweg 1, 3621 BG Breukelen. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen en op loopafstand van bushalte De Olifant.

De specialisten

Henk de Vries – Adviseur Veiligheid

Farid El Haouli – Projectleider

André Vermeulen – BOA Trainer

Wil je alvast een vraag stellen?

Vraag het onze experts

MB-ALL heeft een korte test ontwikkeld waarin je kan bekijken of het beroep als handhaver bij je past. De test bestaat uit meerkeuzevragen en verschillende situatievragen die een beeld scheppen van wat je als handhaver domein 1 tegen kan komen.

Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76