facebookpixel

Medewerker meldkamer Haarlem (Tijdelijk)

Functie

Meldkamer medewerker

Uren

36 uur

Domein

1

Salarisindicatie

€1818 – €2986
+ onregelmatigheidstoeslag
+ reiskostenvergoeding

Mogelijkheid tot overname
bij de gemeente

Nanda Lamain

Recruiter

Meer weten over deze vacature?

Waarom werken bij MB-ALL?

 • Een baan bij dé handhavingsspecialist van Nederland
 • Goed salaris, er wordt gekeken naar jouw ervaring
 • Persoonlijke begeleiding en coaching tijdens je sollicitatie bij de gemeente
 • Onze projectleiders staan 24/7 voor je klaar
 • Bijscholing en trainingen worden gegeven in ons eigen opleidingscentrum
 • Korting op jouw sportschool abonnement

Medewerker meldkamer Haarlem (Tijdelijk)

Bij de behandeling van meldingen telefonisch, online of via social media sta je burgers, organisaties en samenwerkingspartners professioneel en klantvriendelijk te woord. Je registreert daarbij klachten en meldingen, beoordeelt deze en draagt zorg voor de afhandeling. Je schakelt handhavers in die de situatie ter plaatse oppakken.
Je controleert de digitale aanmelding van geparkeerde voertuigen. Je bewaakt de voortgang en afhandeling van meldingen en klachten en je verzorgt de bediening van de dynamische wegafsluiting.

Lees de functie eisen

Je verzorgt en registreert de dagelijkse uitgifte van materiaal, je beheert de technische handhavingsuitrusting (portofoon, handcomputers, voertuigen), je registreert defect meldingen van parkeerautomaten,, zet ze door naar de beheerder en je registreert afwijkingen van het dienstrooster.
Je beheert de mailbox van de meldkamer en dagcoördinator. Je stelt informatie op voor de website, nieuwsbrief en social media.

Je treedt op roosterbasis op als dagcoördinator (Daco). In deze rol handel je niet reguliere situaties af, zorg je voor de dagrapportage met de interne overdracht, signaleer je knelpunten in de dagelijkse bedrijfsvoering, stuur je bij of informeer je je leidinggevende en verzorg je de briefings.
In crisissituaties ondersteun je, verplaats je mensen en goederen en geef je aanwijzingen aan handhavers of burgers.

 

Ons aanbod

 • Een baan bij dé specialist in handhaving voor gemeenten;
 • Een goed salaris. Hier komen nog onregelmatigheidstoeslagen bovenop conform de CAR-UWO;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Korting op je sportschool abonnement;
 • 24 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek en opbouw van vakantiegeld;
 • Goede begeleiding en coaching door onze BOA projectleiders;
 • Mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen en trainingen;
 • Een uniek netwerk van meer dan 130 gemeenten waar MB-ALL werkzaam is.

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding of functioneert aantoonbaar op dit werk-en denkniveau, aangevuld met werkervaring en actuele kennis op het vakgebied van de handhaving. Je hebt aantoonbare affiniteit met veiligheid en handhaving.

 • Je bent in het bezit van een BHV diploma of je bent bereid dit zo spoedig mogelijk na indiensttreding te behalen.

 • Je opereert integer, sociaal vaardig, kunt goed communiceren en je hebt een klantgerichte instelling. Je bent resultaatgericht en bent in staat je houding en gedrag aan te passen aan de situatie. Van nature zoek je de samenwerking. Je hebt kennis van en over de multiculturele samenleving en de wet-en regelgeving en bevoegdheden die daarbij horen.

 • Je hebt kennis over de wijze waarop de gemeente werkt en bent je bewust van je positie daarin. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en je kunt met computers overweg.

  Kortom: je bent deskundig op je vakgebied, enthousiast, resultaatgericht en betrokken en zoekt samenwerking met anderen. Je bent flexibel, hebt geen bezwaar tegen het werken van onregelmatige diensten op basis van een cyclisch rooster, inclusief avonddiensten, weekenden en feestdagen.

Vacature BOA Zuid Holland

Wordt dit jouw nieuwe baan?

Solliciteer via het onderstaande formulier, dan nemen onze recruiters zo snel mogelijk contact met jou op.Wil je jouw BOA-diploma halen via MB-ALL?

Lees over de BOA opleiding


MB-ALL biedt zelf RTGB, BOA en PHB opleidingen aan

André Vermeulen over de opleidingen van MB-ALL Vanaf 1 maart 2019 kun je bij MB-ALL de RTGB, BOA en PHB opleiding volgen. De docent die deze opleidingen geeft...

Ruud als coördinator op het Leidseplein in Amsterdam

Doorzetter Ruud weer aan het werk in Amsterdam Door: Marjolein Voor deze blog sprak ik collega Ruud Hillebrand. Ruud is fietscoördinator via MB-ALL. Op het...

Eerste dienst in Kennemerduinen

Jeroen over zijn eerste dienst in de Kennemerduinen Door: Marjolein Waar we in de vorige blog nog Ruud zijn werk in Amsterdam belichtte, maken we dit keer een...

Een werkdag van onze BOA Drank en Horeca Wet

Hoe ziet de werkdag eruit van een BOA?   MB-ALL vraagt elke maand een andere medewerker om een kijkje te geven in diens werkdag. Deze maand was het aan...

“Ik ben blij dat MB-ALL op mijn pad is gekomen”

Het verhaal van Cliften   Goedendag, Ik ben Cliften. In april 2018 ben ik gestart met de opleiding BOA domein 1 via MB-ALL te Utrecht. Deze heb ik met...

Inzet undercover-handhavers voor aanpak ‘boot proppers’

De inzet van undercover-handhavers   Sinds oktober jl. zetten wij, in opdracht van gemeente Amsterdam (stadsdeel Centrum), undercover-handhavers in voor...

Van mystery shopper naar DHW controleur – het verhaal van Sanne

Sanne's eerste beëdiging zit erop : dit is haar verhaal Door: Marjolein Voor deze blog mocht ik onze collega Sanne uitvragen over haar carrière. Ze startte...

Als handhaver werken in Amsterdam

Michael vertelde in zijn vorige blog over zijn ervaring met de opleiding tot handhaver. Nadat hij zijn BOA-getuigschrift behaalde ging hij aan de slag in onze...

Onze fietscoaches in de fietsvrije Eerste van der Helststraat in Amsterdam

Hoe het is om fietscoach in Amsterdam te zijn Vanaf 12 januari is de Eerste van der Helststraat in Amsterdam fietsvrij. Voor deze blog sprak ik onze...

Investeren in de toekomst als Campus Recruiter

Karima is werkzaam als Recruiter binnen MB-ALL. Zij vertelt in haar eerste blog over haar functie en hoe Campus Recruitment bijdraagt aan het invullen van...

Vacature parkeerhandhaving Haarlem en Zandvoort

De gemeente Haarlem werkt toe naar een flexibele netwerkorganisatie, waar de manier van werken en de verbinding op inhoud tussen de verschillende beleidsvelden centraal staat en waar brede inzetbaarheid en flexibiliteit als vast waarde voor beweging noodzakelijk zijn.

De afdeling Veiligheid en Handhaving integreert alle aspecten van veiligheid van en handhaving in de openbare omgeving. In de vier teams Kwaliteit, Openbare Orde en Veiligheid, Integrale Handhaving en Parkeerhandhaving en Ondersteuning, komen de beleidsvorming en de uitvoering van het beleid op het vlak van veiligheid en handhaving samen.

Het team Parkeerhandhaving bestaat uit 23,5 fte en houdt zich hoofdzakelijk bezig met de handhaving op fout geparkeerde voertuigen in de openbare omgeving. Met ingang van 1 januari 2018 zijn de gemeenten Haarlem en Zandvoort gefuseerd. Het parkeerteam werkt dan ook in beide gemeenten, dagelijks in wisselende diensten en op alle dagen van de week. De parkeerhandhaving heeft tot doel om Haarlem en Zandvoort bereikbaar, leefbaar en verkeersveilig te houden.

Je bent een visitekaartje van de gemeente voor burgers, ondernemers en bezoekers; je gaat met hen in gesprek, vooraf uitleg en achteraf verantwoording. Je lost de klachten en meldingen van burgers op. Je controleert de naleving van wet- en regelgeving op het gebied van parkeren en waar nodig op andere APV overtredingen. Daarbij treedt je corrigerend en verbaliserend op en past daar nodig bestuursdwang toe. Je rapporteert de locaties in de stad die niet ‘schoon, heel en veilig’ is. Je houdt toezicht en signaleert afwijkingen en overtredingen.

Bij crisissituaties bied je de nodige ondersteuning onder andere door het verplaatsen van mensen en goederen en geef je aanwijzingen aan burgers.

 

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op VMBO-niveau, bij voorkeur de richting HTV,
 • Ervaring op het gebied van handhaving
 • Je bent in het bezit van een geldig BOA-diploma
 • Rijbewijs B en AM
 • Je hebt kennis van de wet- en regelgeving en bevoegdheden op het vakgebied
 • Je bent integer
 • Je bent sociaal vaardig, kunt goed communiceren en hebt een klantgerichte instelling
 • Je beschikt over goede communicatieve – en digitale vaardigheden
 • Bent bereid onregelmatige diensten te werken

Ons aanbod

 • Een dienstverband voor 36 uur per week
 • Een veelzijdige baan voor een enthousiaste, creatieve en gedreven collega in een stad waar innovatie wordt aangemoedigd en een organisatie waar maatschappelijk bewuste mensen met ambitie en talent zich thuis voelen.
  Als je je hierin herkent heb je goede carrièreperspectieven bij de gemeente Haarlem.
 • Een marktconform salaris met onregelmatigheidstoeslagen
 • Opbouw van vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Goede begeleiding en coaching door onze BOA coördinatoren;
 • Pensioenregeling;
 • Mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen en trainingen;
 • Je wordt onderdeel van het team bij de gemeente, maar ook van het team van MB-ALL;
 • Een uniek netwerk van meer dan 133 gemeenten waar MB-ALL werkzaam is;
 • Een baan bij dé specialist in handhaving voor gemeenten

Over ons

MB-ALL houdt toezicht op de APV en overige verordeningen in opdracht van meer dan 133 gemeenten in Nederland (in Domein 1). MB-ALL is, als enige in Nederland, gespecialiseerd in toezicht en handhaving in opdracht van de overheid en werkt niet voor andere opdrachtgevers. Binnen het team Toezicht werken dagelijks meer dan 250 BOA’s, DHW controleurs, toezichthouders, fiscaal parkeercontroleurs, bouwinspecteurs en RO-inspecteurs aan de veiligheid en leefbaarheid in heel Nederland.

Wist je dat:

 • Wij jaarlijks honderden vacatures en handhaving projecten hebben lopen bij gemeenten in heel Nederland. We jaarlijks met tientallen procenten groeien en maandelijks nieuwe collega handhavers verwelkomen!
 • Collega’s in dit vakgebied vele jaren bij ons werken of steeds weer terugkomen voor bemiddeling naar een andere gemeente!
 • Wij professionals als projectleiders en opleiders in dienst hebben die veelal zelf ook uit de handhaving komen en al onze handhavers kennen en goed kunnen ondersteunen en begeleiden!
 • We regelmatig kennismakingsborrels op HTV scholen en kennismakingsdagen bij MB-ALL organiseren voor iedereen die ons nog niet kent!

 

Vacature BOA Zuid Holland

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met onze recruiter Nanda Lamain
0346 – 58 30 76
werken@mball.nl

MB-ALL biedt zelf RTGB, BOA en PHB opleidingen aan

André Vermeulen over de opleidingen van MB-ALL Vanaf 1 maart 2019 kun je bij MB-ALL de RTGB, BOA en PHB opleiding volgen. De docent die deze opleidingen geeft...

Eerste dienst in Kennemerduinen

Jeroen over zijn eerste dienst in de Kennemerduinen Door: Marjolein Waar we in de vorige blog nog Ruud zijn werk in Amsterdam belichtte, maken we dit keer een...

Investeren in de toekomst als Campus Recruiter

Karima is werkzaam als Recruiter binnen MB-ALL. Zij vertelt in haar eerste blog over haar functie en hoe Campus Recruitment bijdraagt aan het invullen van...

Ruud als coördinator op het Leidseplein in Amsterdam

Doorzetter Ruud weer aan het werk in Amsterdam Door: Marjolein Voor deze blog sprak ik collega Ruud Hillebrand. Ruud is fietscoördinator via MB-ALL. Op het...

Inzet undercover-handhavers voor aanpak ‘boot proppers’

De inzet van undercover-handhavers   Sinds oktober jl. zetten wij, in opdracht van gemeente Amsterdam (stadsdeel Centrum), undercover-handhavers in voor...

Van mystery shopper naar DHW controleur – het verhaal van Sanne

Sanne's eerste beëdiging zit erop : dit is haar verhaal Door: Marjolein Voor deze blog mocht ik onze collega Sanne uitvragen over haar carrière. Ze startte...

Een werkdag van onze BOA Drank en Horeca Wet

Hoe ziet de werkdag eruit van een BOA?   MB-ALL vraagt elke maand een andere medewerker om een kijkje te geven in diens werkdag. Deze maand was het aan...

“Ik ben blij dat MB-ALL op mijn pad is gekomen”

Het verhaal van Cliften   Goedendag, Ik ben Cliften. In april 2018 ben ik gestart met de opleiding BOA domein 1 via MB-ALL te Utrecht. Deze heb ik met...

Als handhaver werken in Amsterdam

Michael vertelde in zijn vorige blog over zijn ervaring met de opleiding tot handhaver. Nadat hij zijn BOA-getuigschrift behaalde ging hij aan de slag in onze...

Onze fietscoaches in de fietsvrije Eerste van der Helststraat in Amsterdam

Hoe het is om fietscoach in Amsterdam te zijn Vanaf 12 januari is de Eerste van der Helststraat in Amsterdam fietsvrij. Voor deze blog sprak ik onze...
Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76