facebookpixel

Great Place to Work certificering behaald!

Great Place to Work certificering behaald!

Onze missie is om elke dag bij te dragen aan een veilig en leefbaar Nederland. Om dit te realiseren is het van belang dat je als medewerker het beste uit jezelf én uit jouw team kunt halen.

Het begint met vertrouwen; Vertrouwen in jezelf, maar ook in de collega’s waar je mee werkt en het vertrouwen wat jij ervaart vanuit MB-ALL. Wanneer je vertrouwen hebt in het bedrijf en in je collega’s dan maakt dat samenwerking leuk, soepel en plezierig. Als je dan ook Trots bent op het werk dat je doet en met Plezier samenwerkt met collega’s, kun je beter bijdragen aan onze missie.

Oog voor elkaar hebben draagt bij aan een meer begripvolle samenleving. Als werkgever hebben wij oog voor jou als medewerker, zodat jij oog kunt hebben voor wat er speelt in jouw omgeving. 

Met het Great Place To Work medewerkersonderzoek krijgen wij inzicht in de wijze waarop collega’s naar MB-ALL kijken. Of zij voldoening halen uit het werk, of zij trots zijn op het bedrijf en of zij plezier beleven aan hun collega’s.

We hebben een nulmeting gedaan waaruit we verder bouwen. Met de uitkomsten gaan we aan de slag om continue te blijven werken aan MB-ALL als Great Place to Work.

 

Een cultuur van vertrouwen en trots krijg je niet vanzelf. Dat vergt een scherpe focus op die cultuur en hard werken aan de stappen om dat vertrouwen te blijven verdienen en te behouden.

Dat is nu de uitdaging.

 

Petra van der Weijde

Petra van der Weijde

Manager Talentcenter en projectleider GPTW

0346 – 58 30 70
petra@mball.nl

MB-ALL is een Great Place to Work; wat houdt dat in?

Sinds de start van de (top) werkgeverslijst in 2003 zijn de criteria gebaseerd op het medewerkersperspectief (gemeten door de Trust Index) en het managementperspectief (gemeten door de Culture Audit). De criteria zorgen ervoor dat niet zomaar iedere deelnemende organisatie  zich een "Great Place to Work" mag noemen, de criteria zijn als volgt:

    • Een score van 70% of hoger op het medewerkersonderzoek naar vertrouwen, trots en plezier (Trust Index)
    • Vereiste respons op het medewerkersonderzoek op basis van een 95% confidence interval
    • Een score van 21 punten of hoger op de negen thema’s uit werkgeversbeleid (Culture Audit)

Indien een organisatie voldoet aan de criteria dan kan de organisatie direct, na de terugkoppeling van de resultaten, het label Great Place to Work Certified dragen. MB-ALL mag zich een heel jaar Great Place to Work noemen, in ieder geval tot de volgende evaulatie. Wij zien dit dan ook als continu kwaliteits- en tevredenheidsproces van onze eigen inschatting en nog waardevoller hoe onze medewerkers dit ervaren.

 

Great Place to Work project groep
Great Place to Work project groep
Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76

Great Place to Work