facebookpixel

Over handhaving.nl

Wie wij zijn:

Even over handhaving.nl. Wij zijn de specialist op het gebied van personeelsbemiddeling voor handhavers in heel Nederland die allemaal werken aan veiligheid en leefbaarheid bij gemeenten!

Handhaving.nl is een onderdeel van MB-ALL. Wij beschikken al jaren over een uniek netwerk binnen gemeenten in heel Nederland waar handhavers werkzaam zijn. Vanwege dit netwerk zijn wij altijd op de hoogte van de actuele vraag naar BOA’s, toezichthouders en parkeercontroleurs. Wij hebben direct contact met opdrachtgevers.

Wat wij doen:

  • Detachering van handhavers bij gemeenten.
  • Uitvoering van toezichtprojecten bij gemeenten.
  • Exclusieve partner handhaving en toezicht bij meerdere gemeenten.
  • Bemiddeling van handhavers van gemeente naar gemeente.

Wat kunnen wij betekenen voor de BOA?

Doorlopend vacatures

We kennen vrijwel alle gemeenten en zijn dus constant op de hoogte van de vraag naar BOA’s in heel Nederland. Hierdoor hebben we doorlopend vacatures.

Vacature service

We houden BOA’s die in ons bestand staan middels de vacatureservice op de hoogte van de vacatures in hun directe omgeving. Wil je ook op de hoogte blijven van alle vacatures in jouw omgeving? Schrijf je dan meteen in!

Bemiddelen van gemeente naar gemeente

Als een BOA domein 1 toe is aan een andere werkomgeving dan gaan wij voor hem of haar actief op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging.

 

Wil jij ook met ons samenwerken aan een veilig en leefbaar Nederland?
Neem dan contact met ons op of solliciteer op een van onze vacatures:

Wist je dat?

  • Wij jaarlijks honderden vacatures en handhaving projecten hebben lopen bij gemeenten in heel Nederland. We jaarlijks met tientallen procenten groeien en maandelijks nieuwe collega handhavers verwelkomen!
  • Collega’s in dit vakgebied vele jaren bij ons werken of steeds weer terugkomen voor bemiddeling naar een andere gemeente!
  • Wij professionals als projectleiders en opleiders in dienst hebben die veelal zelf ook uit de handhaving komen en al onze handhavers kennen en goed kunnen ondersteunen en begeleiden!
  • We regelmatig een kennismakingsborrel en BOA selectie dag organiseren voor iedereen die ons nog niet kent!

Onze opdrachtgevers

En nog 151 andere gemeenten in 2018!

Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76