facebookpixel

Over handhaving.nl

Mensen voor veiligheid en leefbaarheid

Handhaving.nl is onderdeel van MB-ALL. Wij zijn dé handhavingsspecialist van Nederland op het gebied van personeelsbemiddeling voor handhavers die zich inzetten voor veiligheid en leefbaarheid bij gemeenten.

Wij:

  • Detacheren handhavers (DHW), toezichthouders en mysteryshoppers bij gemeenten;
  • Verzorgen bemiddeling van handhavers van gemeente naar gemeente.;
  • Verzorgen een betaalde BOA opleiding met baangarantie;
  • Zorgen voor her-en bijscholing voor onze bestaande medewerkers.

Doordat wij beschikken over een groot netwerk binnen van gemeenten in heel Nederland, zijn wij altijd op de hoogte van de actuele vraag naar BOA’s, toezichthouders en parkeercontroleurs. Zo hebben we altijd een vacature bij jou in de buurt!

Je kunt niet alleen als ervaren BOA bij ons terecht. Wij zijn er ook voor afgestudeerde HTV-ers en zijinstromers die willen werken als BOA.

 

Een veilig en leefbaar Nederland

Meestal sta je er niet bij stil. Hoe veilig en leefbaar Nederland is. Een veilige en leefbare omgeving is de basis voor een fijn leven. Een omgeving waarin je zorgeloos over straat durft te gaan en waar je je thuis voelt. Onze mensen dragen dagelijks gezien en ongezien bij aan de veiligheid en leefbaarheid van gemeenten en omgevingsdiensten.

Wat kunnen wij betekenen voor jou als BOA?

Doorlopend vacatures

We kennen vrijwel alle gemeenten en zijn dus constant op de hoogte van de vraag naar BOA’s in heel Nederland. Hierdoor hebben we doorlopend vacatures.

Vacature service

We houden BOA’s die in ons bestand staan middels de vacatureservice op de hoogte van de vacatures in hun directe omgeving. Wil je ook op de hoogte blijven van alle vacatures in jouw omgeving? Schrijf je dan meteen in!

Bemiddelen van gemeente naar gemeente

Als een BOA domein 1 toe is aan een andere werkomgeving dan gaan wij voor hem of haar actief op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging.

 

Wil jij ook met ons samenwerken aan een veilig en leefbaar Nederland?
Neem dan contact met ons op of solliciteer op een van onze vacatures

Wist je dat?

  • Wij jaarlijks honderden vacatures en handhaving projecten hebben lopen bij gemeenten in heel Nederland. We jaarlijks met tientallen procenten groeien en maandelijks nieuwe collega handhavers verwelkomen!
  • Collega’s in dit vakgebied vele jaren bij ons werken of steeds weer terugkomen voor bemiddeling naar een andere gemeente!
  • Wij professionals als projectleiders en opleiders in dienst hebben die veelal zelf ook uit de handhaving komen en al onze handhavers kennen en goed kunnen ondersteunen en begeleiden!
  • We regelmatig een kennismakingsborrel en BOA selectie dag organiseren voor iedereen die ons nog niet kent!

Onze opdrachtgevers

En nog 151 andere gemeenten in 2019!

Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76

Great Place to Work