facebookpixel

“Ik ben blij dat MB-ALL op mijn pad is gekomen”

Het verhaal van Cliften

 

Goedendag,

Ik ben Cliften. In april 2018 ben ik gestart met de opleiding BOA domein 1 via MB-ALL te Utrecht. Deze heb ik met goed resultaat behaald. Daarbij heb ik ook de mogelijkheid gekregen om mijn RTGB te volgen en ook deze cursus met goed resultaat afgesloten.

Na het halen van mijn papieren heb ik een baan gekregen als handhaver bij de gemeente Amsterdam. De eerste acht weken waren een inwerktraject waarbij ik werkzaam ben geweest in alle stadsdelen. Sinds eind november ben ik aan het werk als beëdigd boa. Mede door MB-ALL heb ik een vaste baan als handhaver in de openbare ruimte bij gemeente Amsterdam.

Ik ben blij dat MB-ALL op mijn pad is gekomen. Ik zal dan ook altijd voor hun klaarstaan en helpen waar het kan. Wil je een steentje bijdragen aan de maatschappij en werken bij een bedrijf die jou niet als een nummertje behandelt, solliciteer dan bij MB-ALL!

Groetjes

Cliften Sylvester-Lang

 

Wist je dat:

  • Wij jaarlijks honderden vacatures en handhaving projecten hebben lopen bij gemeenten in heel Nederland. We jaarlijks met tientallen procenten groeien en maandelijks nieuwe collega handhavers verwelkomen!
  • Collega’s in dit vakgebied vele jaren bij ons werken of steeds weer terugkomen voor bemiddeling naar een andere gemeente!
  • Wij professionals als projectleiders en opleiders in dienst hebben die veelal zelf ook uit de handhaving komen en al onze handhavers kennen en goed kunnen ondersteunen en begeleiden!
  • We regelmatig kennismakingsborrels op HTV scholen en kennismakingsdagen bij MB-ALL organiseren voor iedereen die ons nog niet kent!

 

Vacature BOA Zuid Holland
Vacature BOA Zuid Holland
Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76