facebookpixel

Nominatie FD Gazellen Award 2020

Driemaal is scheepsrecht, zo voelt het zeker voor ons om wederom genomineerd te voor de FD Gazelle Award! Dit jaar behoren wij opnieuw tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Award staat voor stabiele groei.

 Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award wordt gekeken naar de omzetgroei, de winstgevendheid en het aantal FTE over de afgelopen drie jaar. Wij zijn al jaren dé handhavingsspecialist in Nederland. Deze objectieve waardering van onze geleidelijke groei laat sterk zien hoe goed wij zijn in wat wij doen: Zorgen voor een Veilig en Leefbaar Nederland met oog voor elkaar. We zijn erg dankbaar en voldaan met deze prestatie. Ook al spreken wij voorzichtig uit dat het wederom behalen van deze nominatie volgend jaar mogelijk nóg lastiger zal worden door de veranderende wereld. Ondanks deze prognose werken wij door aan verdere professionalisering en mogelijke uitbreidingen ook naar andere domeinen! Genoeg om te vieren dus dit jaar.

De digitale Uitreiking FD Gazellen 2020 was op 19 november j.l. wij zijn op een hele nette 20ste plek geëindigd in de categorie “middelgroot” en feliciteren dan ook alle andere genomineerden en winnaars!

Petra van der Weijde

Petra van der Weijde

Manager Talentcenter en projectleider GPTW

0346 – 58 30 70
petra@mball.nl

Great Place to Work project groep
Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76

Great Place to Work