facebookpixel

Inzet undercover-handhavers voor aanpak ‘boot proppers’

De inzet van undercover-handhavers

 

Sinds oktober jl. zetten wij, in opdracht van gemeente Amsterdam (stadsdeel Centrum), undercover-handhavers in voor de aanpak van ‘boot proppers’. Toeristen in de grachtengordel worden steeds vaker benaderd om te gaan varen in rondvaartboten. Dit gebeurt veelal door mooie, jonge mensen, ook wel ‘bootbabes’ genoemd. Het is verboden om op de openbare weg diensten tegen betaling aan te bieden.

Vier tot zes BOA’s in burger worden ingezet om in de weekenden de proppers op heterdaad te betrappen. Dit gebeurt in samenwerking met Waternet. Daarbij is ook het vaargedrag van de rondvaartschippers, zoals ongeoorloofd aanmeren, een punt van aandacht in controlerondes.

Gemeente Amsterdam is erg tevreden over de inzet van onze BOA’s en de opdracht wordt dan ook de komende tijd voortgezet.

 

Wist je dat:

  • Wij jaarlijks honderden vacatures en handhaving projecten hebben lopen bij gemeenten in heel Nederland. We jaarlijks met tientallen procenten groeien en maandelijks nieuwe collega handhavers verwelkomen!
  • Collega’s in dit vakgebied vele jaren bij ons werken of steeds weer terugkomen voor bemiddeling naar een andere gemeente!
  • Wij professionals als projectleiders en opleiders in dienst hebben die veelal zelf ook uit de handhaving komen en al onze handhavers kennen en goed kunnen ondersteunen en begeleiden!
  • We regelmatig kennismakingsborrels op HTV scholen en kennismakingsdagen bij MB-ALL organiseren voor iedereen die ons nog niet kent!

 

Vacature BOA Zuid Holland
Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76