facebookpixel

Waarom een selectie?

In de handhaving bijdragen aan Veiligheid en Leefbaarheid. Daar leiden wij voor op. We zijn op zoek naar de juiste personen die ongeacht de achtergrond en historie passen in het plaatje. Wij staan voor de beste mensen, BOA’s en toegevoegde waarde voor de samenleving. Daarom maken we een selectie waarbij wij kijken of jij in dat plaatje past. 
Solliciteer op de BOA-opleiding en wij kijken of we de match kunnen maken!

Planning selectie

We werken met tijdsloten om je selectie te doorlopen met de recruiter. Maximaal 2 kandidaten tegelijk zijn bij ons op kantoor.
Deze momenten zijn op dinsdag en donderdag 10:00-12:00 en van 14:00-16:00

Locatie

De selectie vindt plaats bij MB-ALL op kantoor. Ons adres is Computerweg 6, 3542 DR Utrecht. Parkeergelegenheid is er genoeg en de locatie is op loopafstand van bushalte Computerweg.

Over de selectie

MB-ALL gebruikt een selectie voor iedereen die opgeleid wil worden tot BOA (Buitengewoon Opsporingsambtenaar). We maken aan de hand van enkele tests inzichtelijk of jij je staande houdt in de situaties waarin jij later als BOA terecht kunt komen. Zien wij dat jij dat op meerdere vlakken aankunt: Dan ben jij klaar om de BOA opleiding te volgen bij MB-ALL.

Onze gespecialiseerde recruiters kunnen jou alles vertellen over de weg naar een carrière als BOA en over jouw toekomstige loopbaan als handhaver bij MB-ALL. Vanuit een ander uniform beroep heb je mogelijk al ervaring die je een voorsprong geeft.

Doorlopende ontwikkeling

Bedenk je dat je solliciteert op de BOA opleiding om uiteindelijk via ons bij verscheidene gemeentes te gaan werken in de “detachering”. Daarnaast investeren wij in jouw ontwikkeling en willen we graag dat je je verbonden voelt met MB-ALL en alle collega’s ook met hen die in andere functies mogelijk met jou kunnen gaan samenwerken.

Zo ziet de selectie er uit:

Vraag & antwoord

Krijg antwoord op al je vragen! Onze reruiters zullen je alles vertellen over de BOA opleiding. Wat je nodig hebt om te starten of hoe de lesdagen eruit zien.

Ook kunnen de recruiters jou alles vertellen over de selectie en over de arbeidsvoorwaarden.

Kennistest

De BOA opleiding van MB-ALL is een versnelde opleiding waardoor je de benodigde rechts- en wettenkennis in korte tijd leert. We testen jouw kennis om te bekijken of je het tempo en niveau van de opleiding aankunt. We toetsen:

– Begrijpend lezen.

– Algemene (ontwikkeling)kennisvragen.

– Getuigenverklaring analyse.

– Algemene vakinhoudelijk vragen.

 

 

Sporttest

Het is heel belangrijk dat je als BOA fit bent. We hanteren een korte sporttest als indicatie van wat je fysieke gesteldheid is. 

-Loopband 5 minuten (afstand 1km)

– Fietsen 5 minuten (3km)

Neem dus je sportkleding en een handdoek mee! Douchegelegenheid is aanwezig zodat je na de test kunt opfrissen.

Ondanks het coronavirus nemen we momenteel fitheidstesten af (Dit doen we volgens de regels van RIVM en overheid).

Eerste selectiegesprek

Je hebt een gesprek met een recruiter om alle resultaten door te nemen. Hij of zij wil jou graag leren kennen, bereid dus voor dat je een persoonlijk ‘sollicitatie’ gesprek zult voeren, dit is iets wat vaker terug zal keren wanneer je bij verschillende gemeentes op bezoek gaat voor een detacheringsopdracht. Ook vragen we naar jouw motivatie om BOA te worden.

Je bespreekt samen of je een VOG kunt overleggen en hebt hier de ruimte om 1 op 1 vragen te stellen.

Tweede selectiegesprek

Na het eerste selectiegesprek met de recruiter plannen we later een tweede selectiegesprek met de Expert Manager. Hij heeft jarenlang ervaring in het vakgebied en weet exact wat je in huis moet hebben om later als handhaver aan de slag te kunnen. 

Je weet dus na dit gesprek of je geschikt wordt gevonden op mentaal, fysiek en inhoudelijk vlak voor het werken als handhaver. 

We nodigen je uit voor de opleiding met een opleidingsovereenkomst waarin we je vragen minimaal 2 jaar via ons te blijven werken, dan is de BOA opleiding kosteloos.

 

Je aanspreekpunten

Guido Bogerd – Recruiter en selectie BOA-opleiding

Erwin Doest – Recruiter BOA

 Kelly Smeding – Recruiter Medewerker

Ben jij geschikt om BOA te worden?

Gratis online test

MB-ALL heeft een korte test ontwikkeld waarin je kan bekijken of het beroep als handhaver bij je past. De test bestaat uit meerkeuzevragen en verschillende situatievragen die een beeld scheppen van wat je als handhaver domein 1 tegen kan komen.

Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76

Great Place to Work