facebookpixel

Selectiedag BOA opleiding

Data selectiedagen

Informeer voor de aankomende selectiedagen met werken@mball.nl

BOA opleiding selectiedagen zijn van 14:00 tot 17:00 uur.

Locatie

De selectiedag vindt plaats bij MB-ALL op kantoor. Ons adres is Computerweg 6, 3542 DR Utrecht. Er is voldoende gratis parkeerplek en de locatie is op loopafstand van bushalte Computerweg.

Over de selectiedag

MB-ALL organiseert regelmatig een selectiedag voor iedereen die BOA (Buitengewoon Opsporingsambtenaar) wil worden. Op deze dag zullen we door middel van verschillende onderdelen testen of jij klaar bent om de BOA opleiding te volgen bij MB-ALL.

Onze gespecialiseerde recruiters kunnen jou alles vertellen over de weg naar een carrière als BOA en over jouw toekomstige loopbaan als handhaver bij MB-ALL.

Zo ziet de dag eruit

Vraag & antwoord

Krijg antwoord op al je vragen! Onze reruiters zullen je alles vertellen over de BOA opleiding. Wat je nodig hebt om te starten of hoe de lesdagen eruit zien.

Ook kunnen de recruiters jou alles vertellen over de selectie en over de arbeidsvoorwaarden.

Fitheidstest

Het is heel belangrijk dat je als BOA fit bent. We zullen een korte fittest doen om te bekijken of jij geschikt bent voor het vak.

Neem dus je sportkleding en een handdoek mee! Douchegelegenheid is aanwezig zodat je na de test kunt opfrissen.

Vanwege het coronavirus nemen we momenteel geen fitheidstesten meer af totdat dit in lijn met advies van RIVM en overheid weer mogelijk is.

Kennismakingsgesprek

Tijdens de selectiedag heb je een gesprek met een recruiter. Hij of zij wil jou graag leren kennen en zal vragen naar jouw motivatie om BOA te worden.

Je bespreekt samen of je een VOG kunt overleggen en hebt hier de ruimte om 1 op 1 vragen te stellen.

Kennistest

De BOA opleiding van MB-ALL is een versnelde opleiding waardoor je de benodigde rechts- en wettenkennis in korte tijd leert. We testen jouw kennis om te bekijken of je het tempo en niveau van de opleiding aankunt.

De specialisten

Karima Bouazani – Recruiter BOA

 Kelly Smeding – Recruiter BOA

 Nanda Lamain – Recruiter BOA

Guido Bogerd – Recruiter BOA

Erwin Doest – Recruiter BOA

Ben jij geschikt om BOA te worden?

Gratis online test

MB-ALL heeft een korte test ontwikkeld waarin je kan bekijken of het beroep als handhaver bij je past. De test bestaat uit meerkeuzevragen en verschillende situatievragen die een beeld scheppen van wat je als handhaver domein 1 tegen kan komen.

Neem als opdrachtgever ook een kijkje op www.mball.nl voor een overzicht van onze diensten.

Bezoekadres

Computerweg 6
3542 DR Utrecht

 

Policies

Contact

Werken@mball.nl
Tel: 0346-58 30 76

Great Place to Work